maanantai 5. joulukuuta 2016

Iloisia uutisia!

Lupasin viime postauksessa, että lähiaikoina tänne ilmestyy jotain hyvin, hyvin jännittävää. Jännittävää ja vatsanpohjia kutkuttavaa se onkin! Mulla on nimittäin ilo ilmoittaa, että me ollaan vihdoin päästy siihen pisteeseen, että yhteistyö erään talofirman kanssa voi toden teolla alkaa!

"Tästä alkaa tarina, joka kestää aikaa ja elää yli sukupolvien". Noniin... nyt lopetan tämän vitkastelun ja totean kyseisen talofirman olevannn...*rumpujen pärinää*... Finnlamelli! Tsadaa! 😝 Finnlamelli Oy on Alajärvellä 1995 perustettu yritys. Finnlamelli onkin yksi Suomen johtavista hirsitalotehtaista. Finnlamelli kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Voit lueskella Finnlamellista lisää täältä.

Olemme käyneet muutamissa eri talofirmoissa juttusilla. Meillä oman kodin rakentaminen on tällä hetkellä elämämme suurin asia. Se on asia, jonka kanssa emme ole halunneet hätiköidä. Monissa talofirmoissa tuntui, että meidän tulevaa kotia tärkeämpää on vain saada nimet papereihin. Hämmentävintä oli se, että tämä tapahtui jo siinä vaiheessa, kun mitään ei vielä oltu lyöty lukkoon. Kaikki kuvat ynnä muut olivat vielä aivan keskeneräisiä raakileita! Huh huh! Painostaminen ei vaan toimi tälläisissa näin suurissa asioissa - ei ainakaan meidän kohdalla.

Mulle sellainen toiminta tarkoittaa lähinnä ylimääräisiä sydämen tykytyksiä ja tuskan hikeä! Kyllä sellaisissa tilanteissa teki mieli ottaa jalat alle ja äkkiä. 

Sopimus tehty. Eiköhän skoolata glögit sen kunniaksi? 😊 Skool!

Miksi sitten päädyimme juuri Finnlamelliin? Lyhyesti sanottuna siitä syystä, että siellä meitä kuunneltiin painostamatta mihinkään. Finnlamellin Turun edustaja Vesa Metsi ja Finnlamellin suunnittelija Maija Veijonen jaksoivat monen monta kertaa vääntää ja kääntää talokuvia meidän ajatusten mukaan. Ilman sitä vaivannäköä emme olisi tässä nyt. Vesa jaksoi välillä myös "vääntää rautalangasta" asioita tälläiselle, joka ei ehkä ole aivan perillä näistä raksahommista. Tiedämme myös, että hän on vain puhelinsoiton päässä, mikäli meille tulee mitä tahansa kysyttävää koskien rakennusprojektia. Lisäksi Finnlamellin tarjous oli mielestämme asiallinen. Myös intuition pohjalta Finnlamellista Vesoineen jäi hyvä ja rauhallinen fiilis! 

Piparikoti.

Näihin tunnelmiin! Teen tällä viikolla vielä toisen postauksen, jossa on vihdoinkin sitten kuvia meidän tulevasta kodista. 💓 Siihen saakka saa tämä piparikoti riittää. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ps. Kommentoikaa toki, millaisia kokemuksia teillä on eri talofirmoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti