lauantai 3. joulukuuta 2016

Elämme jännittäviä aikoja...

En ole vähään aikaan kirjoitellut tänne blogin puolelle mitään kuulumisia. Kirjoittaminen on jäänyt siitä syystä, että ei vaan ole ollut yksinkertaisesti mitään kirjoitettavaa. Hehe.

Me ollaan Martin kanssa viime päivinä hiomalla hiottu tulevan kodin pohjaratkaisuja ja julkisivuja kuntoon. Kyllä on taas tällä naisella hermot poksahdelleet! Sanonpahan vaan! On se nimittäin jännä juttu, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ei sitä ikkunan kokoa pysty muuttamaan pelkästään ulkopuolelta. Ei, vaikka kuinka tahtoisi. Heh. On se tarkkaa (lue rankkaa) puuhaa tämä viimeistely...

Nimittäin! Pian olisi tarkoitus rustata nimet papereihin ja yhteistyö erään talofirman kanssa voi sitten toden teolla alkaa. Lisäksi meidän pitäisi lähipäivinä saada lopulliset kuvat meidän tulevasta kodista. Ja mikä mahtavinta, saadaan kuvat myös 3D-versioina. Ollaan kyllä niin innoissamme ja ennen kaikkea super tyytyväisiä lopputulokseen. Se on täydellinen koti. Ihan täydellinen meille.

Tontilla on tehty tietä valmiiksi ja se on sepeliä vaille valmis. Jes! Lisäksi tontille on vedetty maakaapeli, jotta saadaan joskus sähköt toimimaan. Seuraavaksi hommat etenee niin, että tontilla ammutaan kukkulaa hieman tasaisemmaksi ja sitten päästäänkin vihdoin perustuksien pariin. Näihin asioihin palaan vielä myöhemmin.

Alla muutama kuva meidän viikonlopusta. Käytiin Luru koiran kanssa tontillakin piipahtamassa. Niin ihanan tunnelmallista tämä joulukuun aika. 💓

Martti ja Luru tontilla.
Kuvakollaasi viikonlopusta.

Pssst. Ensiviikolla blogiin ilmestyy kaikkea jännää teidän iloksenne. Pysykäähän kuulolla. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti