keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Meidän tuleva koti

Tuntuu kuin kivi olisi vierähtänyt sydämeltä. Nyt voidaan olla tyytyväisiä. Ollaan nimittäin saatu meidän tuleva koti olemaan juuri sitä, mitä me ollaan toivottukin.

Alla kuvia meidän tulevasta kodista. 💗

Julkisivuja.

Alakerta.

Yläkerta.

3D-malli.

Autokatos.


Monille saattaa tulla hirsitalosta mieleen mökkimäinen talo. On hyvä tietää, että hirrestä voi nykyään tehdä ihan mitä vain! Vain mielikuvitus on rajana! Hirsitaloihin on saatavissa perinteisten mökkitalojen lisäksi moderneja rakenneratkaisuja sekä hirsiprofiileita.

Meidän kodissa tulee olemaan moderni hirsiprofiili, joka sopii erinomaisesti moderniin ja selkeälinjaiseen arkkitehtuuriin. Hirsimateriaalina on helmenhohtava kuusi.

Moderni hirsiprofiili.
Kuva: www.finnlamelli.fi.

Finnlamellilla on valikoitavissa kolmea erilaista nurkkaratkaisua, joista meille valikoitui uusi modeni tasanurkka. Se sopii myös hyvin moderneihin ja selkeälinjaisiin taloihin. Nurkka tehdään ilman näkyviä nurkkia ja se viimeistellään nurkkalaudoilla. Tasanurkkaisessa hirsitalossa näkyviä pitkiä nurkkia ei ole ja hirret kulkevat kauniisti samassa tasossa kaikilla seinillä.

Moderni tasanurkka.
Kuva: www.finnlamelli.fi.


Sellaista tällä erää. Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille. 😊


2 kommenttia:

 1. Löysin ensimmäistä kertaa blogiisi ja pitääkin kommentoida, että teillä on tosi kiva pohjaratkaisu tulossa. Ihastuin noihin isoihin ikkunoihin, ja se muistutti vähän meidän omaa taloa vaikka meillä onkin olohuoneessa paljon pienemmät ikkunat.
  Jään mielenkiinnolla Bloglovinin kautta seuraamaan teidän raksataivalta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos paljon kommentistasi. Itekkin rakastan juuri noita isoja ikkunoita etenkin tuossa olohuoneessa, jossa ne pääsevät korkean olohuoneen vuoksi oikein kunnolla oikeuksiinsa.

  Uskon myös, että pohjaratkaisu on melko toimiva, koska sitä on kyllä niin paljon pyöritetty ja pyöritetty. Tärkeintä meille oli selkeälinjaisuus ja käytännöllisyys... sitä pientä luksusta unohtamatta. ☺

  Jatka toki seuraamaan meidän taivalta tässä raksaprojektissa ja pitämään peukkuja ylhäällä, että kaikki sujuuu hyvin! ☺

  VastaaPoista