tiistai 28. maaliskuuta 2017

Nyt se tapahtuu! Talo kohoaa!

Kyllä! Täällä ollaan vielä elävien kirjoissa kaikesta jännityksestä huolimatta. Viime viikolla se sitten vihdoinkin tapahtui. Nimittäin keskiviikkona asennusporukka saapui tontille ja johan alkoi tapahtua! Kyllä tämä nainen hieraisi muutaman kerran silmiään tontille saavuttuaan - "Voiko tämä olla tottakaan?!". Kuvat puhukoon puolestaan. Tämä on kyllä varmasti yksi koko rakennusprojektin kivoimmista, mutta myöskin jännittävimmistä hetkistä! 😊

Siellä se koti kohoaa kohti korkeuksia. Mielettömästi asennusporukka on tehnyt hommia KAHDESSA päivässä. 

Siitä tulee u-p-e-a!

Tuohon oikealle tulee meidän isot olohuoneen ikkunat! En malta odottaa! 💙

Välipohjaakin alkaa muodostua. 

Nyt meidän tuleva koti kohoaa kohti korkeuksia oikein urakalla. Asennusporukka on tehnyt todella hyvää ja siistiä jälkeä. Toivottavasti he ovat edes hetken ehtineet pitää taukoakin välillä. Mä hommasin nimittäin tontille yksi päivä tärkeänä hankintana tuolit ja pöydän, jossa on sitten kiva pitää välillä lepotaukoa ja fiilistellä tapahtumia. Niin, ja on tuo narsissikin tärkeä.

Työnjohtajan toimipiste. 😂😎

Siinä taas hieman päivityksiä raksalta! Kevät tulee kovalla vauhdilla ja raksalla hommat etenee samassa tahdissa! 💛😊👍 Kommentoikaa toki, jos mieleen juolahtaa jotakin. Muuten ei muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti