maanantai 17. huhtikuuta 2017

Nyt on ikkunat ja ovet paikoillaan!

Tilannekatsausta! Ihan hurjalla vauhdilla ollaan päästy tähän vaiheeseen, että on saatu talo kokonaan pystyyn. Eihän siinä kauaa mennyt! Nyt on siis myös ikkunat ja ovet paikoillaan. Ollaan ihan hurjan tyytyväisiä meidän päätöksiin. Ikkunat ja ovet ovat Skaalalta. Ikkunankehykset ovat ulkoapäin mustat ja sisältä valkoiset. Ulko-ovet ovat myös ulkoa mustat ja sisältä valkoiset. Ainoastaan meidän pääsisäänkäynnin sekä teknisen tilan ovi on musta sekä ulkoa että myös sisältä. Kaikki muut ulko-ovethan meillä on lasiovia. Mutta nyt alla kuvia tämän hetken tilanteesta. 

Wau. 💜

Ihanat värit auringonlaskun aikaan. 

En pysty muuta sanomaan kuin että wau. On se niin upea. Meidän tuleva koti. Unelmista tulee totta. Harmittaa kyllä kun en ole itse päässyt nyt lainkaan tontille touhuamaan ja katselemaan kun jokin järkyttävä pöpö on kaatanut tämän naisen totaalisesti sängyn pohjalle ja vällyjen alle. Myöskään mies ei ole tontilla nyt ollut. Hyvä vaan, että hänkin joutuu nyt ottamaan rennosti kun vahtii täällä, että meikäläinen pysyy elävien kirjoissa. 😅💗

Skaalan ikkunat mustien ikkunankehyksien kanssa.

Kuvaa toisesta suunnasta. Oikealla meidän pääovi. Vasemmalla ovi kodinhoitohuoneeseen/saunaan.

Meidän musta pääovi. Tervetuloa! ❤

Eteisen isot ikkunat, joiden taakse tulee joskus meidän portaat yläkertaan.
Lasiovi vie kodinhoitohuoneeseen.

Sellaista siis raksalle kuuluu tällä hetkellä. Meidän koti valmistuu hurrrjaa vauhtia. Seuraavaksi pitäisi hirret käsitellä ulkoapäin jollain homeenestoaineella, kunhan vain ilmat hieman lämpenisivät.
Ensiviikolla on tiedossa myös sisällä putkihommia! Mukavaa viikkoa kaikille! Pysykäähän terveinä! 💚

4 kommenttia:

 1. Melkoista vauhtia kohoaa teidän villa!
  Ja hieno ovivalinta, meille tulee sama malli pystyreelinkivetimellä. Meille muuten vastaava suositteli hankkimaan raksaoven ja laittamaan lopullisen oven vasta ennen muuttoa, ettei ovi kolhiinnu ja sotkeennu rakennusaikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kohoaa! Meillekin tulee juurikin tuo pystyreelinkivedin, mutta se on jäänyt syystä tai toisesta unohtumaan toimituksesta.

   Joo, meillekin tulee raksaovi vielä. Mutta haluttiin malttamattomina nähdä tuo ovi paikoillaan. 😂

   Poista
 2. Tyylikkäältä näyttää kyllä teidän talonne, wau! Meillä vain pääovi (umpinainen) on tummanharmaa (kuten myös kaikki ikkunat ulkopuolelta) ja muut (pitkälti lasipintaiset) ulko-ovet valkoisia... joku logiikka meillä oli tilatessa että halutaan muiden ovien uppoavan valkoiseksi maalattavaan taloon, mutta nyt kun niitä kattelee pohjamaalatussa talossa niin enpä tiedä menikö pieleen.... pieni murhe onneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! No onneksi kuitenkin pieni murhe. Se tästä suunnittelusta tekeekin vaikeaa kun sen totuuden näkee vasta sitten kun asiat laitetaan oikeasti konkreettisesti paikoilleen. Silloin täytyy vain toivoa peukut pystyssä, että valinta on ollut oikea! :)

   Poista