keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Meidän tuleva keittiö - black is the new black!

Olipa kerran pariskunta nimeltä Noora ja Martti. He ravasivat talvella loskasateessa eri keittiöfirmoissa etsimässä sitä heidän tulevaa keittiötään - THE KEITTIÖTÄ. Keittiö on mielestämme kodin sydän - se paras osa kotia. Keittiössä kokkaillaan ja seurustellaan, fiilistellään makuja ja kilistellään. Keittiön tulee olla kaunis, toimiva ja meille suunniteltu.

Kävimme siis silloin useissa keittiöfirmoissa jutustelemassa. Kaikissa firmoissa saimme ihan kelpo palvelua, mutta silti jokin hiersi vastaan. Suunnitelmia tehtiin suunnitelmien perään. Aina kun jokin asia miellytti niin toinen taas ei.   Meinasin silloin jälleen saada hermoromahduksen - ei tästä tule yhtään mitään! Uhosin marssivani Ikeaan ja ostavani ensimmäisen keittiön, joka tulee vastaan! 

Onneksi juuri silloin meidän sähkösuunnittelija Miikka kehoitti meitä ottamaan yhteyttä Turun Puustelliin ja sieltä Ville Rantalaan. Noh, teimme työtä käskettyä. Psst... Villen yhteystiedot löytyy täältä. 

Ei mennyt aikaakaan kun istuimme jo Villen kanssa saman pöydän ääressä kahvia siemmaillen. Ville avasi tietokoneensa ja keittiösuunniteluohjelmansa. Kävimme siinä läpi meidän  ajatuksiamme ja toiveitamme keittön suhteen. Ville taas kertoi asioita ammattilaisen näkökulmasta. Olikin paljon asioita, joita emme olleet osanneet edes ottaa huomioon aiemmin. Siinä samalla näimme koko ajan, miten tuleva keittiömme muotoutui. Ja mikä parasta - keittömme suunnitelma valmistui sen yhden tapaamisen aikana valmiiksi. Ainoastaan värejä jouduimme pohtimaan vielä kotona. 

Lopulta saimme  keittiön värinkin päätettyä. Hullua tai ei, niin meidän tuleva keittiö tulee olemaan väriltään kokonaan musta - black is the new black! Keittiön ovet ovat mustaa tammiviilua. Keittön tasot ovat mustaa kiveä. Ja meille tulee U-P-E-A ja I-S-O musta Festivon jääkaappipakastin. Onhan se rohkea valinta, mutta uskon sen olevan täydellinen keittiö juuri meille.

Mitäs mieltä olette? Mukavaa viikkoa kaikille! ❤👀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti