tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kuka blogia kirjoittaa?

Aloin aikoinaan kirjoittamaan tätä blogia lähinnä siksi, että siitä jäisi meille omakotitalon rakentamisen jälkeen sitten jokin muisto. Ajattelin sitä kuinka joskus voisimme kiikkustuolissa muistella meidän kodin tarinaa. Toinen ajatus taas oli se, että kenties joku muukin saattaisi saada jotain apua tästä omaan rakennusprojektiinsa tai ylipäätänsä uskallusta lähteä rakentamaan omaa kotia. Olen ollut itse monesta rakentamiseen liittyvästä asiasta kertakaikkiaan niin pihalla, että blogin kirjoittaminen on selkeyttänyt ennen kaikkea omaa päätäni tässä rakentamisen ihanassa ja kamalassa maailmassa. 

Ajattelin kirjoittaa tähän postaukseen myös hieman siitä, että kuka kumma täällä tätä blogia oikein kirjoittelee. Kuka mä olen. Keitä me ollaan. Eli eli. Tätä blogia täällä kirjoittelee Noora ja osalliseksi tähän kaikkeen on täten myös joutunut mun mies - Martti. Me molemmat ollaan noin kolmekymppisiä ja tosiaan ensimmäistä omaa kotia ollaan tässä rakentamassa. Martti on haaveillut oman kodin rakentamisesta koko ikänsä. Mä taas en ole. En todellakaan. Rakentaminen ei vain yksinkertaisesti sovi kaikkien hermojärjestelmälle. Ja mä luulen olevani yksi näistä.

Onneksi nyt alkuvaikeuksien jälkeen meidän koti valmistuu hyvää vauhtia. Nyt voin jopa sanoa olevani onnellinen siitä, että ryhdyimme tähän touhuun. Kyllä se oma koti vaan on tämän kaiken arvoinen. Onneksi meillä Martti on niin sanotusti päävastuussa tästä urakasta. Mun hommia on sitten tehdä erinäisiä päätöksiä koskien esimerkiksi sisustusmateriaaleja ja muita hienosäätöjä. Niin ja tallentaa nämä tapahtumat tänne blogiin - meidän muistojen arkistoon. 

Käsi kädessä ollaan kuljettu nyt jo yli kolme vuotta. Sitä edelsi noin vuoden jakso, jolloin ei vielä oikein osattu pitää kunnolla kiinni. Nykyään ollaan erottamattomat. Toukokuun 28 päivä vastasin Martille "Tahdon" kun hän polvistui eteeni. Sitä päivää en unohda koskaan. 💓 Psst. Oikeasti taisin kyllä silloin hihkaista "Mitä TÄMÄ tarkoittaa?!" ja katsoa vuoronperään sormusta ja Marttia... ja sormusta ja Marttia...

Alkujaan meidän tavoitteena oli saada koti valmiiksi tämän vuoden loppuun mennessä. Tällä hetkellä aikatauluun on tullut hieman kiirusta ja meillä onkin uutena tavoitteena saada oma koti muuttokuntoon jo syyskuun loppuun mennessä. Siinä onkin kyllä tavoitetta kerrakseen. Täytyy vain toivoa, että kaikki menee hyvin. 

💜

Tarkkasilmäisimmät saattavat kuvasta huomata syyn tämänhetkiseen tavoitteeseemme kodin valmistumisen suhteen. 😍 Olen myös tämän lyhyehkön blogini olemassaolon aikana huomannut sen kirjoittelemisen olevan ihan mukavaa puuhaa. Saattaapi siis olla, että tulevaisuudessa blogin sisältö laajenee muuhunkin kuin pelkkään rakentamiseen liittyvään. Aika näyttää!

Nautitaan tulevasta viikosta ja toivotaan, että se kesä sieltä vielä tulisi ihan kunnolla! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti