tiistai 19. syyskuuta 2017

Luonnoksia meidän kodin kalusteista

Kirjoittelenpa pitkästä aikaa tänne blogin puolelle meidän kuulumisia. Blogihiljaisuuden taustalla on ollut "pienehköt" vastoinkäymiset rakennusprojektin parissa. Kirjoitan niistä tänne ihan oman postauksen hieman myöhemmin. Lisäksi meidän, ja varsinkin mun, ajatukset ovat olleet jo lähenevässä lasketussa ajassa. Ja nämä vastoinkäymiset raksalla eivät ole kyllä yhtään helpottaneet tätä muutenkin odottavaa ja hieman jo raskastakin aikaa. Ajatukset ovat enemmän vauvassa kuin kattopaneeleissa tällä hetkellä. Myönnettäköön.

Mutta ajattelin seuraavaksi kuitenkin esitellä täällä blogin puolella meidän kodin tiloja ja niiden kalusteita. Meidän tulevasta keittiöstä olenkin jo kertonut täällä. Keittiön lisäksi myös meidän eteisen, kodinhoitohuoneen ja vessojen/kylpyhuoneen kalusteet tulevat Puustellista. Kaikki edellä mainitut kalusteet meille suunnitteli Turun Puustellista Ville Rantala ja voimme vain lämpimästi suositella häntä! Lyhyesti sanottuna hänen kanssaan homma vain toimii! Hänen yhteystietonsa löytyy täältä. Kalusteiden suunnittelu ei ainakaan helpommaksi voi muuttua. Jopa tälläiselle, jolle päätösten tekeminen on ajoittain hieman hankalaa. Alla esittelen kodin tiloista tehdyt luonnokset.

Eteinen luo ensivaikutelman kodista ja toivottaa tervetulleeksi kotiin. Kotiväen ja myös vieraat. Eteinen kannattaa suunnitella sisutukseltaan sekä säilytykseltään toimivaksi ja myös tilaa säästäväksi. Eteiseen meille tulee iso peiliovikaapisto penkillä. Peilikaapin runko on mustaa tammiviilua (samaa kuin keittiö) ja peilit ovat väritykseltään harmaata peilipintaa. Peileiksi emme halunneet ihan sitä niin sanottua "tavallista" peiliä. Harmaa on mielestämme huomattavasti tyylikkäämpi vaihtoehto. Kaapeissa on runsaasti tilaa vaatteille ja kengille sekä tarvittaessa muille tavaroille. Eteisen penkin yläpuolelle toivon löytäväni jostain jonkinlaisen naulakon tai metallisen tangon, johon saa laitettua helposti takin roikkumaan. Eteiseen piti alunperin tulla parketti, mutta päätimme käytännöllistä syistä laittaa siihen tumman laattalattian (Concept Nero 45x45). Meidän kaikki laatat ovat Conceptin laattoja. Ne ovat todella tyylikkäitä rouhealla ulkonäöllään. Kirjoittelen niistä ihan oman postauksen myöhemmin. 

Eteinen.

Kauniisti ja käytännöllisesti toteutettu kodinhoitohuone tekee pyykkäyksestä ja muista kodin arkisista askareista tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Kodinhoitohuoneen kalusteiden väriksi valikoitui raikas ja freessi valkoinen mustalla pesualtaalla. Seinät kodinhoitohuoneessa meillä on myös valkoiset. Lattiaan meille tulee tumma laatta (Concept Nero 10x10). Kodinhoitohuoneeseen pääsee tietysti kulkemaan sisäkautta, mutta myös kahdesta ulko-ovesta. Kodinhoitohuoneen kautta kuljetaankin kotiin arkisin ja varsinkin sateisilla kurakeleillä. Yhdelle kodinhoitohuoneen seinälle tulee luultavasti Ikeasta hommattuna seinälle kiinnitettävä pyykinkuivausteline. Myös saunasta ja pesuhuoneesta kuljetaan ulos kodinhoitohuoneen kautta ja siihen kohtaan haluankin jonkinlaisen puisen paneelin seinälle tuomaan lämpöä ja pyyhekoukut sille seinälle. Ja tietysti kapea penkki siihen eteen, johon voi halutessaan saunasta tullessa istahtaa! Suunnitelmia suunnitelmia! 😊

Kodinhoitohuone. Oikealle seinälle paneeli + penkki + pyyhekoukut. 

Ja sitten vessat ja kylpyhuone. Alakerran vessaan sekä yläkerran wc/kylpyhuoneeseen meille tulee harmaa laatta (Concept Grigio, lattia 10x10+seinä 30x60). Halusimme myös näihin tiloihin raikkaat valkoiset kalusteet. Kaikki suihkut ja hanat sekä pyyhekoukut ja jopa wc-harjat meille tulee Tapwellilta. Niistäkin upeuksista kirjoittelen myöhemmin ihan oman postauksen. Yläkerran vessaan/kylpyhuoneeseen tulee myös suihku sekä lasinen suihkukulmaus.

Alakerran vessa.

Yläkerran vessa/kylpyhuone.

Siinäpä hieman esittelyä näistä luonnoksista meidän kodin tiloista kalusteineen. Toivottaavasti seuraavalla kerralla voin sitten jo laittaa kuvia valmiista tiloista. Sitä odotellessa! Mukavaa viikkoa kaikille. Koitetaan nauttia näistä jo syksyisistä keleistä ja ilmoista. 💙

Psst... postiluukusta tipahti juuri tällainen...

Jes!

2 kommenttia:

  1. Tulipa luettua teidän blogi läpi alusta loppuun :) Meillä myös rakennusprojekti aluillaan ja blogia aloiteltu myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku oikein innostuu lueskelemaan. 😊 Tsemppiä sinne raksaprojektiinne. Tämä on kovaa hommaa, mutta varmasti sen arvoista. 😊

      Poista