torstai 16. marraskuuta 2017

Parlaa sen olla pitää!

Kävelimme kauppoja ympäri etsien sitä täydellistä lattiaa. Ja voi kyllä, valikoimaa sillä(kin) saralla riittää. Kiersimme kaupoissa varmaan kaikki vinyylilankut läpi. Sehän oli se meidän alkuperäinen suunnitelma. Sopivin vaihtehto lapsi- ja koiraperheeseen. Ne oli ihan hienoja, mutta mikään ei kuitenkaan saanut aikaiseksi sitä "WOW"-reaktiota. Sitä joka kuuluisi tulla. Tämä pätee niin ihmissuhteisiin kuin lattiamateriaaleihinkin. Haha. Mutta takaisin asiaan. Kaupassa huomasin useaan otteeseen, miten katseeni eksyi parkettien puolelle aina uudelleen ja uudelleen. Niissä vaan oli sitä.  Sitä jotakin. Ne oli WOW. Lopulta en saanut katsettani irti Parlan uudesta Tammi Boulevard-parketista. Se oli wow ja wau ja ihan kaikkea siltä väliltä.

Arvostan sitä, että materiaali on sitä itseään. Eikä esitä jotain, mitä se ei ole. Selkeää eikö? Parketti on sitä itseään. Se on aitoa luonnonpuuta. Parlan parketit ovat kyllä sitä kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Tärkeää on myös se, että lattiamateriaalina puu on ympäristöystävällistä ja ekologista. Aito puulattia on kaunis, yksilöllinen, lämmin ja mukava. Kaikenlaiset uudet sisustusmateriaalit tulevat ja menevät, mutta aito puulattia pitää arvonsa ja sen kauneus jaksaa ihastuttaa vielä vuosienkin päästä. Kotimainen ParlaFix-parketti on ainutlaatuinen kestävyytensä ja muotovakautensa ansiosta. Parkettilauta muodostuu kolmesta päällekkäisestä toisiaan vahvistavasta kerroksesta. Rakenne on suunniteltu kestäväksi ja niin, että parketti pääsee elämään mahdollisimman vähän. Tähän vaikuttaa myös valmistuksessa optimaaliseksi säädetty puun kosteusominaisuudet. Erinomaisen kulutuskestävyyden varmistamiseksi lattialauta on vielä käsitelty turvallisella ja edistyksellisellä lakalla.  Ja toisaalta eihän ne pienet elämisen jäljet haittaa mitään, ei edes lattiassa. 

Lattiaa on helppo asentaa. Vaikka meteliä siitä kyllä tuli sen verran, että kuulosuojaimet olisivat olleet paikallaan. Alla kuvia ja videoita meidän parketin asennusprojektista sekä jo valmiista lattiasta. On se kaunis. Hyvä valinta jälleen! 😊👍💓 Parkettiahan meille tulee kaikkialle muualle paitsi eteiseen, vessoihin ja pesutiloihin sekä kodinhoitohuoneeseen. Valitettavasti kuvat ovat kyllä hieman pimeitä, koska valot eivät vielä toimineet tuolloin.


Kaunista. 

Psst. Parlan kaikki ihanat parkettivaihtoehdot löydät muuten täältä. 

Ihastuttavaa loppuviikkoa kaikille! 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti