tiistai 30. tammikuuta 2018

Tuplasti iloisia uutisia!

Iiiik! Mulla on teille ihania, ihania ja vielä kerran ihania uutisia! Ensimmäinen ihana uutinen on se, että meitä on nyt meidän perheessämme kolme. Ollut jo pienen tovin itseasiassa. Nimittäin aivan sanoinkuvaamattoman ihana pieni poika syntyi maailmaan täydentämään perhettämme viime vuoden syyskuussa. Hän on aivan mahdottoman valloittava tapaus ja täten kyllä pistänyt meidän (ja vähän muidenkin) päät sen verran pyörälle, ettei blogi ole lähiaikoina oikein käynyt mielessä. Katsokaa nyt vaikka. 💓


Rakkaus.

Awww. 💙Nyt pikkuhiljaa on uusi arki alkanut asettumaan uomiinsa ja hiipihän blogikin sen myötä mieleen ja koitan saada aikaa useammin päivitellä tätä. Onhan tästä tullut mulle aika tärkeä. Pyrinkin siis jatkossa löytämään aikaa enemmän myös blogille.

Nooo, mutta sitten asiaan! Toinen iloinen uutinen koskee meidän kotia. Me ollaan nimittäin muutettu! KYLLÄ! VIHDOINKIN! Se oli kyllä aluksi aika shokki! Jouduttiin lähtemään aika kiireenvilkkaan meidän vanhasta kodista, joten muutettiin aika kaaoksen keskelle tänne uuteen kotiin. Mä olin jo aivan valmis muuttamaan vaikka Timbuktuun kun ensi kertaa tänne astelin kimpsujen ja kampsujen kanssa. Täällä oli jopa rakennustelineet keskellä olohuonetta! Ja mulla vauva! Ja kriisi! Ja vauva! Ja hermoromahdus! Ja vauva! Noh. Siitäkin onneksi pääsin sitten lopulta yli. Aluksi touhusin kaikki hetket kun pieni nukkui. Siivosin ja puunasin ja järjestelin ja touhuilin ja siivosin ja sanoinko muuten jo, että siivosin? Lopulta iski aikamoinen väsy ja tämänkin perfektionistin piti oppia hölläämään. Kyllä se koti siitä valmistuu sitten pikkuhiljaa. Jonain päivänä saan yhden tavaran löytämään paikkansa ja jonain en yhtään. Eikä se haittaa. Ei ole kiire mihinkään. Kyllä aikaa on koko loppuelämä tehdä tästä meille kotia. Päätin siis ottaa iisimmin ja hyvä niin. Hyvin me täällä ollaan kuitenkin edistytty. Rakennustelineet lähtivät hyvin pian muuton jälkeen sinne Timbuktuun kun uhkasin, että joko ne tai minä.

Olen ihan innoissani siitä, että noi tylsät rakennusjutut voi jäädä vähän vähemmälle ja päästään niin sanotusti tositoimiin ja keskittymään siihen olennaiseen! Eli siis kaikkiin ihaniin sisustusjuttuihin tietysti! Ai että. Laittelen kaikkia juttuja meidän kodista tänne, kunhan saadaan niitä nyt tämän hölläämisen myötä edistymään. Hitaasti, mutta varmasti. Oon myös päättänyt, että tälläkertaa en hätiköi sisustamisen kanssa vaan niin sanotusti hankin vain sen tyynyn, joka oikeasti kutsuu mua. 😃 Lisäksi laittelen varmasti juttuja ihan vaan meidän elämästä. Meidän arjesta iloineen ja suruineen.

Siinä tämän hetkiset kuulumiset ja nämä iloiset uutiset. Seuraavaksi laittelen varmaan juttua muutamista hankinnoista, joita olemme tänne ehtineet tehdä ja voisin myös kertoa, meidän upeista hanoista ja suihkuista, jotka valitsimme tänne kotiimme. Voisitte myös ehdottaa, mistä aiheesta haluaisitte kuulla!

Alla vielä kuvia sekä yksi video meiltä. Nyt kupponen kahvia ennen kuin pikkuinen herää. ☕
1 kommentti:

  1. Hei, eksyin blogiinne ja on niin hieno talo, että jään seuraamaan :) Ja onnea uuden perheenjäsenen johdosta myös <3 !

    VastaaPoista