sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Ensimmäiset huonekalut

Muutimme viime vuoden joulukuussa käytännössä täysin autioon taloon. Meiltä kun jäi melkein kaikki vanhat huonekalut edelliseen asuntoon. Ei siis huonekalun huonekalua. Vain epämääräisiä muuttolaatikoita tavaroineen siellä ja täällä ja vähän tuollakin. Omat ihmiset ja tavarat vasta tekevät talosta kodin. 

Onneksemme olin kuitenkin tehnyt pienen tilauksen Veke.fi verkkokauppaan jo hyvissä ajoin ennen muuttoa. En edes muista, miten löysin tieni heidän sivuille silloin, mutta onneksi näin kävi. Hetken jouduimme tavaroita odottelemaan. Tämä johtui siitä, että ensinnäkin meidän muuttopäivä oli totaalinen mysteeri ja toiseksi se vaihtui vaihtumistaan koko ajan. Onneksi nämäkin asiat saatiin hienosti sovittua Veken kanssa, joten emme kauaa joutuneet kärvistelemään ilman huonekaluja.

Tätä meidän uutta kotia halusin alkaa sisustamaan hyvin maltillisesti pikkuhiljaa. Ettei vaan tulisi tehtyä hätiköityjä ja turhia hankintoja. Siksi tilasin silloin vasta ne tärkeimmät huonekalut (ja muutaman ekstrajutun). Haluankin esitellä nämä hankinnat nyt teille. Ensimmäinen tärkeä huonekalu on tietysti sänky. Sängyn me tosin saimme Martin vanhemmilta. Mutta sängynpäädyn tilasin Vekestä. Se sopi täydellisesti yhteen meidän sängyn rungon kanssa. Lisäksi se on toiminut myös erinomaisesti yöimetysten aikana. On ollut paljon mukavampaa nuokkua pehmää sängynpäätyä vasten kuin mitä tahansa muuta. Vahva suositus tälle siis! 😄 Löydät sängynpäädyn täältä. Tämä sängynpääty tuo kyllä makuuhuoneeseen tyyliä! Sängynpääty jopa inspiroi meidät maalaamaan yhden makuuhuoneemme seinän tummanharmaaksi. Sängynpäädyn ympärille taitaa se meidän makuuhuoneen sistustus rakentuakin.  

 Unia Chesterfield sängynpääty.

Toinen hankinta meidän makuuhuoneeseen oli keinutuoli. Se sopi meidän tyyliin ja värimaailmaan (ja edeltävään sängynpäätyyn 😉). Tätä ihanaa kiikkustuolia ei enää valitettavasti ole enää heidän valikoimissaan, mutta kannattaa ehdottomasti silti kurkata heidän keinutuolien valikoima täältä. Siellä nimittäin on vaikka mitä ihanuuksia!


Hommasimme samaisen keinutuolin myös valkoisena olohuoneeseen. Lämpöä keinutuoliin tuo ihana paksu luonnonvalkoinen lampaantalja. Lampaantalja löytyy täältä. Tämä keinutuoli on ollut kaikkien kyläilevien lasten suosikki. Siinä on kyllä mukava kiikkua! Myös meidän vauva tykkää usein ryömiä keinutuolin jalkoja ihmettelemään - ja vähän maistelemaankin. Ja kyllä allekirjoittanutkin siinä mieluusti istuu iltaisin teekuppi kätösessä maailman menoa ihmettelemässä. Myönnetään. Mutta nämä keinutuolit olivat ehkä niitä ekstra hankintoja. Ne vaan olivat niin ihania, että sellaiset oli ihan pakko hommata meidän kotia kaunistuttamaan.


Ja mikäs on sängyn jälkeen se tärkein huonekalu? No ruokapöytä tietenkin. Täällä uudessa kodissa kun on tilaa niin halusimme ison ruokapöydän. Sellaisen, aivan täydellisen, valkoisen pöydän löysimme yllätys yllätys myös Vekestä. Täytyy sanoa, että pöytä erityisesti yllätti meidät positiivisesti! Pöytä on todella, tarkoitan siis todella, jykevä ja vankka. Laadukas. Sen äärelle mahtuu istumaan jopa kymmenen ihmistä. Ja tämän ihanan valkoisen pöydän löydät siis täältä. Suosittelen kyllä käymään koko Veken valikoiman läpi, sillä siellä on vaikka mitä kauniita pöytiä. Ja muitakin huonekaluja sekä sisustusjuttuja. Ihania! Myös nämä UPEAT ruokapöydän tuolit ovat samaisesta paikasta, mutta ikävä kyllä niitä ei heidän valikoimassaan enää ole. Kannattaa silti kurkata heidän muut ruokapöydän tuolit täältä.

Zoom ruokapöytä.

Zoom ruokapöytä.

Google sauhusi kun etsin sopivia baarituoleja meidän mustaan keittiöön ja saarekkeeseen. Lopulta löysin nekin samaisesta paikasta. Juuri sopivat vai mitä? Tälläiset tyylikkäät mustat baarituolit löydät täältä. Näissä kaikissa tuoleissa on todella hyvä istua. En olettanut, että niissä olisi oikeasti NÄIN hyvä istua! Samaa ovat sanoneet meillä kyläilijät. Onnistuneet hankinnat siis kaikin puolin. Lisäksi ne on erittäin helppo pitää puhtaana. Sellaista arvostaa ainakin tälläinen kloritenhuuruinen siivoushullu. 😂

Easy baarituolit.

Sitten viimeisenä, muttei vähäisimpänä sohva. Toiveissa meillä oli iso sohva, johon mahtuisi mukavasti useampi yhtä aikaa loikoilemaan ilman, että toien varpaat ovat toisen suussa. Emme kuitenkaan halunneet ostaa kovin kallista sohvaa, koska meillä asustaa kuitenkin  myös pieni vauva ja sotku on välillä sen mukaista. Vekestä onneksi löytyi myös juuri tämän hetken tarpeisiimme sopiva sohva ja se löytyy täältä. Lisäksi hankimme siihen kuuluvan rahin, jonka päälle jalat on rentouttavaa nostaa touhukkaan päivän päätteeksi! Rahi löytyykin sitten täältä. Hyvä sohva siis kaikinpuolin hinta laatusuhteeltaan. 

Joel-u kulmasohva sekä Joel rahi

Kannattaa tutustua veke.fi verkkokaupan laajaan huonekalumalliston valikoimaan. Mikä parasta - se onnistuu sieltä omalta kotisohvalta! Sieltä löytyy laadukkaat, trendikkäät ja edulliset huonekalut ja muut sisustusjutut! Ja mikä vielä parempaa, tilaamasi tuotteet tuodaan sinulle kätevästi kotiinkuljetuksella! Ei muuta kuin shoppailemaan! Itse taidan ainakin nyt seuraavaksi mennä tutkailemaan heidän sivuilleen terassijuttuja. Nimittäin sieltä se kesä tulee pikemmin kuin arvaammekaan! Kaiken lisäksi täällä on touhuttu kovasti viikonloppuna juurikin terassin teon parissa eli pian pitäisi löytää ainakin grilli sekä pöytä tuoleineen sekä jotkut ihanat löhösohvat. Alla kuva viikonlopun puuhista. Isä ja poika. 💗


Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille lukijoille ja seuraajille! Nautitaan keväisistä keleistä! Pian täällä on kesä ja voidaan todella nautiskella siitä.💛

PS. Mitä sinä haluaisit tilata Vekestä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti