maanantai 4. kesäkuuta 2018

VIRE-paneeli

Ajattelin kirjoitella hieman teille meidän yhdestä erittäin onnistuneesta valinnasta kotiimme. Mietimme pitkään mitä oikein laittaisimme meidän olohuoneessa sijaitsevaan korkeaan tilaan seinämateriaaliksi. Vaihtoehtoja meillä oli monia. Aina perus maalipinnasta kiviseinään sekä erinäisiin 3D seinäpaneeleihin.

Lopulta löysin tieni Siparilan nettisivuille. Siellä vaihtoehtoja olikin todella kattavasti - ja voi, miten kauniita! Yksi oli kuitenkin mielestämme ylitse muiden. Nimittäin VIRE-paneeli. VIRE-sisustuspaneelissa on kaunis kolmiulotteinen, aaltoileva pinta. Se näyttää aina eriltä riippuen mistä suunnasta paneelia katsellaan. Ja mikä parasta. Se myös parantaa meidän korkean tilan akustiikkaa. Laitoimme paneelia myös yläkertaan portaiden takana olevalle seinälle. VIRE-paneelia voidaan laittaa myös kattoon. 

VIRE-paneelilla sisustaminen on nopeaa ja helppoa, koska ne ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä ja sävytettyjä. VIRE-paneelit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Nämä ihastuttavan raikkaat VIRE-paneelit on suunnitellut Ristomatti Ratia. Kannattaa ehdottomasti mennä ihastelemaan Siparilan valikoimaa tänne. Mihin sinä laittaisit VIRE-paneelia? Vai onko jokin muu heidän valikoimastaan Sinun suosikkisi? 

Tämä oli yksi loistava valinta meidän kotiimme, jota voin kyllä käsi sydämellä suositella kaikille. Joka päivä tulee ihasteltua tätä kaunista valkoista eläväpintaista seinää, joka varsinkin nyt auringon paistaessa leikittelee upeasti varjoilla ja näyttää aina hieman erilaiselta riippuen katsantokannasta. Vahva suositus tälle. Mene siis Siparilan sivuille ja ihastu! ❤❤❤ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti